Vårt minislott

Vårt lilla "slott" som jag brukar kalla det, med fin stentrappa och pelare på framsidan, är så charmigt. Det finns inte många hus i Täby som ser ut så här. Från 30-talet and I love it. Renoveringen av de två sovrummen börjar lida mot sitt slut och det är så skönt. Nu är det småsaker kvar. Alla socklar och dörrlister ska upp i dagarna och så ska sänglamporna sättas upp på väggen. Det kommer bli så kul att snart börja inreda bägge rummen med prylar... Funderar på en taklampa i silver från BoConcept till vårt sovrum. Det låter lite udda, men det är riktigt snyggt, tänk mot det vita. Funderar på en lampa i rosa till bebberummet men har inte hittat någon riktigt bra ännu. Letar vidare...

Här kommer några bilder på huset från utsidan och de två sovrummen. Obs. att de inte riktigt är klara, det kommer fler bilder när allt är klart. :)




Huset sett utifrån och jag älskar det. Vår första vinter i huset och det är riktigt mysigt.




 

Visst är bebberummet sött?!



Här är vårt sovrum som inte heller är klart, men på god väg... Själva "sovdelen" skiljs av mot garderobsdelen med en halvvägg som ni ser en del utav på bilden ovan.




Garderobsdelen i sovrummet som jag personligen tycker är kreativ och annorlunda... Min älskling är duktig som har byggt och renoverat allt!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

SHIAAT VAD FINT <3<3333 love uuuu guys!

2009-12-16 @ 21:22:47
Postat av: mamma

Hej på er

Vad fint ni har det. Huset är verkligen gulligt.

Vad vackert med lilla stjärnan i bebbens rum.

puss och kram till er från mamma

2009-12-16 @ 21:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0