Tittutkliniken.

Såååå idag var det dags! Idag var det dags att bege sig till Tittutkliniken på 3D/4D Ultraljud. Vi hade sett fram emot det såå länge och äntligen var det vår tur att få se vår bebis i de där härliga dimensionerna!

Det var så underbart. Men något frustrerande ibland eftersom hon mestadels låg med fötterna vid ansiktet. Detta gjorde det naturligtvis väldigt svårt för oss att se det söta ansiktet. Men det dök fram då och då. Vi fick se de söta små runda kinderna i alla fall. Vi såg den vackra munnen och ett sött leende. Fjun på huvudet syntes oxå. Hjärtat slog fint 144 slag/min och hon vägde vid detta ultraljud 1200 gram. Vad ska hon väga nu? Vi går in i vecka 30 imorgon, måste kolla! Har kollat på videon två gånger ikväll och varje gång så har man upptäckt nya saker. Hihi. Har upptäckt att hon stoppat handen eller kanske tummen i munnen?! Och har också upptäckt att hon vid ett tillfälle sträckt ut tungan...

Den norska ivriga barnmorskan försökte få barnet att ändra läge så att vi skulle få oss en god syn, men det var svårt. Bebben var en envis blyg rackare som hellre visade oss undersidan på tassarna än det söta trynet... Vi fick en ny tid för ultraljud om en vecka. Då kanske hon har ändrat läge! Men detta är tydligen en vanlig "sitt"ställning.

VI LÄNGTAR EFTER DIG VÅR LILLA ÄLSKLING!












Kommentarer
Postat av: Sara

Enligt den babysajten jag följer ligger din bebisvikt alldeles utmärkt. I vecka 30 väger bebisen lite mer än 1kg.



Kram

2009-11-13 @ 09:30:12
URL: http://ullna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0