Barnvagnsdjungeln.

Det är en stor barnvagnsdjungel....

Galet svårt att veta vilken vagn man ska välja. För det första ska det vara en stabil kvalitetssäker vagn, för det andra ska det vara ett bra märke, för det tredje får det inte vara en vagn som inte funkar på "landet". Det finns hur många olika vagnar som helst att välja mellan och alla dessa ord som man inte förstår sig på gör en tokig. Chassi, duovagn, kombivagn, sulky osv...

Vi har varit inställda på Kronans kombivagn (se nedan) hela tiden. Men häromdagen blev jag tipsad om Hesbas barnvagn (se nedan), som faktiskt är hur tjusig som helst. Den är klassisk och väldigt stilren. Finns att köpa på Bonti i stan. Finns det någon som möjligtvis har erfarenhet av denna? Rekommenderas?

Om min man kommer hem i lagom tid idag kan vi kanske åka förbi Bonti och kolla in vagnen. Vet inte vad den kostar, men man får vänta o se. Det är 2½ månaders leveranstid! Det gäller att ha framförhållning... Vilken av dessa vagnar tycker ni är snyggast o mest stilren?? Berätta berätta!!!

Barnvagn Hesba:







Barnvagn Kronan:




Kommentarer
Postat av: Sara

Helt klart tycker jag att Hesban var mer stilren. Vi har ingen aning om vad vi ska välja. Jösses vad svårt det är. Tipsa gärna om Hesban var bra. Vi måste välja snart om det är så lång leveranstid liksom.



Kram

2009-10-24 @ 23:07:15
URL: http://ullna.blogg.se/
Postat av: Izzie

shiat den va fin ^^puss puss



du skriver så bra, det är så intressant att läsa!

2009-10-25 @ 12:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0