VÄNDNINGSFÖRSÖK PÅ MÅNDAG 11/1

Galet! Lyckades bli övertalad!

Idag var jag hos barnmorskan på morgonen... Samtliga värden var ganska bra. Men järnvärdet ligger fortfarande relativt fjuttigt på 105 g/l trots att jag äter två järntabletter à 100 mg per dag...

Bltr 140/70 mmHg.
Hb 105 g/l
Barnets HF 146 slag/min som vanligt.
B-glukos 5,1 mmol/l.
SF-mått: 34 cm.

Blev inplanerad till läkaren på morgonen så två flugor i en smäll. Tur att älsklingen var med. Vi diskuterade nämligen vändningsförsök och farbror dr lyckades avskrämma oss. Han sa att kejsarsnitt är något som man gärna skall undvika, det är trots allt en av de största operationerna man kan genomgå med risk för sammanväxningar, kroniska smärtor osv. 

Läkaren sa att det med 85% säkerhet kommer lyckas med vändning eftersom vår bebis är ganska liten och eftersom det finns gott om fostervatten. Han sa att de inte håller på i mer än 3 minuter. Om det inte lyckas och hjärtljuden skulle gå ner, vilket är högst osannolikt, blir man snittad akut. Men om hon bara inte vill vända sig blir man väl inplanerad på ett kejsarsnitt och tyvärr har inte Danderyds sjukhus några tider kvar för planerat snitt i januari, så då blir det KS eller SÖS, eller något annat sjukhus... Det känns skittråkigt och störigt. Men men... Vi får hoppas på det bästa. Om hon lägger sig rätt så blir det ju en normal förlossning på BB Stockholm! Det viktigaste är att hon kommer ut frisk!!!!!! 

Kommentarer
Postat av: Sara

ABSOLUT! Det viktigaste är att hon kommer ut frisk! Ni är det enda som kan ta beslut om ert barn och ni är de bästa att föda och ta hand om ert barn!



Lycka till på måndag!

2010-01-09 @ 21:16:10
URL: http://ullna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0